Доставка и връщане на стока

Бърза и сигурна доставка с куриерска фирма ЕКОНТ & SPEEDY

Доставка и Връщане - Основни Правила на Mistery-Carp

Доставка:

Бърза и Надеждна Доставка: При Mistery-Carp ценим вашето удобство, затова предоставяме бърза и надеждна доставка за всички поръчки. Доставяме до всяка точка в страната, гарантирайки, че вашите нови риболовни принадлежности стигат до вас възможно най-скоро.

Такса за Доставка: Таксата за доставка се определя в зависимост от вашето местоположение и размера на поръчката. При покупка на определена сума или над определен брой артикули, може да се ползвате от безплатна доставка.

Следене на Поръчката: Всички клиенти на Mistery-Carp могат да следят своите поръчки онлайн. След като вашата поръчка бъде изпратена, ще получите информация за проследяване, за да можете да следите точното й местоположение.

Връщане:

Гаранция за Удовлетвореност: Ние сме ангажирани с вашия пълен комфорт и удовлетворение. Ако не сте напълно удовлетворени от закупените продукти, имате възможност да ги върнете в определен срок.

Условия за Връщане:

  • Продуктите трябва да бъдат в оригиналната си опаковка и състояние.
  • Връщането трябва да се направи в рамките на определен период от време, както е посочено в нашите условия за връщане.
  • За допълнителна информация относно връщането, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти.

Процес на Връщане:

  1. Свържете се с нас, за да получите информация за връщане и възстановяване на средствата.
  2. Подгответе продукта за връщане и изпратете го на посочения от нас адрес.
  3. След получаване и проверка на върнатия продукт, ще бъдете уведомени за обработката на вашето възстановяване на средства.

При Mistery-Carp работим усърдно, за да осигурим, че всяка ваша покупка е приятна и безпроблемна. За допълнителна помощ или въпроси относно доставката и връщането, не се колебайте да се свържете с нас. Благодарим ви, че избрахте нас за вашите риболовни нужди! 🎣

FAQs

Изпращате ли пратки до цялата страна?

Да, предлагаме доставка на нашите продукти до всяка точка в страната. Независимо дали сте в големия град или по-отдалечена област, вашите риболовни принадлежности ще достигнат до вас бързо и сигурно.

Как мога да направя поръчка и получа допълнителна информация?

За лесно и бързо пазаруване, можете да направите поръчка на Mistery-Carp чрез телефон на номер (+359) 879 85 15 46. Нашите представители за обслужване на клиенти са на разположение, за да ви помогнат с въпроси и да ви предоставят необходимата информация.

Каква е сигурността при изпращането на моите поръчки?

При Mistery-Carp отделяме голямо внимание на сигурността на вашите поръчки. Пратките се опаковат много добре, гарантирайки, че вашите риболовни принадлежности стигат до вас в перфектно състояние. Използваме подходящи опаковъчни материали, за да предотвратим всякакви повреди по време на транспортирането.

Предлагате ли възможност за плащане с наложен платеж при получаване?

Да, предоставяме възможност за плащане с наложен платеж при получаване. Този удобен метод на плащане ви дава възможността да платите за вашата поръчка, когато получите продуктите си, осигурявайки ви максимално удобство и сигурност.

Имате нужда от помощ?

  • 0879 85 15 46
  • Messenger
  • Telegram
  • Email: misterycarp@gmail.com

Последвайте ни!